کابینت نئو کلاسیک

نئوکلاسیک در لغت به معنای مدرن کلاسیک است و به سبکی از معماری اشاره دارد که در قرون هجدهم و نوزدهم اروپا رواج داشت. آشپزخانه نئوکلاسیک یعنی استفاده از سبک طراحی کلاسیک بر بستر امکانات و ویژگی‌های سبک مدرن! به این معنی که شما کابینت‌ها و آشپزخانه‌ای با ویژگی‌های کاملا مدرن خواهید داشت اما ظاهر آن به سمت و سوی کابینت کلاسیک تمایل دارد و در واقع، اقتباسی از هر دو است.

کابینت‌ نئو کلاسیک ۲۰۲۱ در واقع برگرفته از سبک معماری نئوکلاسیک است و آشپزخانه‌ای ساده و در عین حال سنتی و کاربردی را برای شما پدید می‌آورد. این کابینت در عین شیک بودن دارای المان‌های تزئینی ساده است که نمایی مدرن و لوکس ایجاد می‌کند و در واقع، آمیزه‌ای از هنر و طرح‌های اشرافی‌، توامان با مدرنیته و سادگی است.

سادگی و تزئینات اندکی که در سبک نئوکلاسیک به کار می‌رود، باعث می‌شود به زودی از چنین کابینت‌هایی خسته نشوید و سال‌ها از دیدن آن‌ها لذت ببرید.

تفاوت کابینت کلاسیک و نئو کلاسیک

همان طور که اشاره شد، کابینت نئوکلاسیک از نظر ظاهری به کابینت کلاسیک گرایش بیشتری دارد، اما چندان هم شبیه آن نیست! برای آن که تفاوت کابینت کلاسیک با نئوکلاسیک را بهتر بدانیم، باید تعریفی از سبک کلاسیک داشته باشیم:

کابینت کلاسیک
سبک کلاسیک کابینت آشپزخانه ، تداعی‌کننده خانه‌های اشرافی و کلاسیک اروپایی است و در نظر بیننده، بسیار باشکوه و مجلل جلوه می‌کند. کابینت کلاسیک ، خود به انواع مختلفی دسته‌بندی می‌شود، اما خصوصیات بارز همه‌ی آن‌ها یکی است و آن هم، وجود تزئینات مجلل و پر زرق‌وبرق است. انواع درب‌های ابزار‌خورده، ستون‌ها و سرستون‌های مجلل، دستگیره‌های زیبا و شکیل، در چنین آشپزخانه‌هایی دیده می‌شود که روی هم رفته یک آشپزخانه اشرافی و سلطنتی را برای شما ایجاد می‌کنند.

کابینت کلاسیک در مدل فاخر آن، از جنس چوب ساخته می‌شود و تزئینات و کنده‌کاری‌های آن، عمدتا به وسیله‌ی هنر دست انجام می‌شود به همین دلیل ارزش مادی بسیاری دارد.

ویژگی‌ها، مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک

در این نوع کابینت ، طرح‌های ساده‌ای بر روی کابنیت‌ها ایجاد می‌شود و جزئیات به شکل ظریف دیده می‌شود.
در کابینت‌ نئوکلاسیک ، خطوط منحنی و دایره‌ای ساده به وفور وجود دارد.
کابینت نئوکلاسیک در انواع رنگ‌های مختلف ساخته می‌شود، اما رنگ طوسی و سفید پُر کاربردترین رنگی است که در این سبک کابینت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کابینت نئوکلاسیک ، برگرفته از طرح‌های قرن ۱۸ و ۱۹ اروپایی است و المان‌های مربوط به آن دوران در ساخت این کابینت وجود دارد.
تقارن، جزء جدا ناپذیر کابینت نئوکلاسیک است.
کابینت نئوکلاسیک در آشپزخانه‌های بزرگ و کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرد.
رنگ‌های متداول کابینت نئوکلاسیک معمولا ملایم و سرد هستند.
کابینت‌های نئوکلاسیک، کابینت‌هایی با ارتفاع بلند هستند و معمولا تا نزدیک سقف ادامه دارند، به همین دلیل در زمره کابینت‌های جادار محسوب می‌شوند.

در کابینت نئوکلاسیک، معمولا از متریال سنگ به عنوان روکابینتی و جزیره استفاده می‌شود.
در سبک نئوکلاسیک ، چند ردیف کابینت درب شیشه‌ای در آشپزخانه وجود دارد.
در آشپزخانه‌های نئوکلاسیک، دست شما برای انتخاب وسایل و لوازم مدرن باز نیست و الزاما باید از وسایلی استفاده کنید که طرح و رنگ سنتی‌تر و کلاسیک دارند.

کابینت نئو کلاسیک با چه متریالی ساخته می‌شود؟

چوب طبیعی، یکی از رایج‌ترین متریالی است که در ساخت آن مورد استفاده قرار می‌گیرد زیرا چوب به راحتی و سهولت طراحی می‌شود. علاوه بر چوب، ممبران یکی دیگر از گزینه‌های پُرکاربرد در ساخت کابینت نئوکلاسیک است. ممبران قیمت بسیار مناسب‌تری از چوب طبیعی دارد و از ام‌دی‌اف خام تشکیل شده است. برای ایجاد طرح‌های نئوکلاسیک بر روی MDF‌ خام، آن را درون دستگاه CNC قرار داده و این دستگاه، انواع طرح‌های خواسته شده، را بر روی آن پیاده می‌کند و سپس به وسیله‌ی لایه‌ی PVC روکش می‌کند.

قیمت کابینت نئوکلاسیک

جدا از مساله‌ی زیبایی آشپزخانه، قیمت کابینت بحث مهمی است که ممکن است در تصمیم‌گیری شما اثر بگذارد. قیمت این نوع کابینت، به طرح‌های آن و متریالی که از آن تشکیل شده است بستگی دارد. به عنوان مثال، کابینت نئوکلاسیک چوبی، قیمت بیشتری نسبت به کابینت نئوکلاسیک ممبران دارد.

به طور کلی، قیمت کمتری از کابینت‌های کلاسیک دارد، زیرا دارای طرح‌ها و منبت‌های کمتر و ساده‌تری است.

تفاوت کابینت نئوکلاسیک و ممبران

نئوکلاسیک، سبکی در معماری و طراحی خانه و آشپزخانه است، اما ممبران به نوعی از کابینت آشپزخانه گفته می‌شود که به وسیله‌ی دستگاه cnc ابزار خورده و سپس با روکش pvc پوشانده می‌شود (همانطور که شرح آن در بالا گفته شد).

به دلیل آن که کابینت نئوکلاسیک عمدتا از جنس ممبران تشکیل می‌شود (به دلیل قیمت کمتر آن نسبت به چوب طبیعی) برخی این دو را با یکدیگر مترادف می‌دانند، اما همانطور که گفته شد، تفاوت کابینت نئوکلاسیک و ممبران در ماهیت آن‌ها است.

کابینت نئوکلاسیک ۲۰۲۱

رنگ‌های رایج کابینت نئوکلاسیک ۲۰۲۱
رنگ‌هایی که در این نوع کاربرد دارند، بیشتر رنگ‌های روشن و سرد است؛ مانند خاکستری روشن، سفید، آبی تیره و سیر (آبی تیره رنگ ترند سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ است).

رنگ سفید و خاکستری، بیشترین رنگ‌هایی هستند که در آشپزخانه نئوکلاسیک کاربرد دارند و باعث می‌شوند فضا روشن‌تر به نظر برسد.

علاوه بر این رنگ‌ها، رنگ‌هایی مانند مشکی، سبز، آبی، زرد و حتی قرمز هم دیده می‌شود، البته این رنگ‌ها معمولا با توناژ بسیار روشن مورد استفاده قرار می‌گیرند.

تزئینات در آشپزخانه نئوکلاسیک ۲۰۲۱
از آنجا که این نوع کابینت، کابینت نسبتا ساده‌ای است، می‌توان با تزئینات مختلف نمای آن را جذاب‌تر نمود. به عنوان مثال می‌توانید با استفاده پرده‌های زیبا و سنتی، گلدان‌های همیشه سبز، فرش یا گلیم سنتی و ظروف‌های چینی و سفالی، زیبایی آن را دو چندان کنید.

در آشپزخانه‌های نئوکلاسیک، حتما یک لوسترآویز کلاسیک اما ساده نصب می‌شود و از نور‌های مخفی در بخش‌های دکوری کابینت‌ها استفاده می‌شود تا زیبایی و جذابیت کابینت و وسایل تزئینی بیشتر به چشم بیاید.

دستگیره‌های کابینت نئو کلاسیک ۲۰۲۱
در سبک نئوکلاسیک، از کابینت‌های دستگیره‌دار استفاده می‌شود. دستگیره‌هایی منحنی با طراحی‌های ساده یا آویزان بهترین گزینه برای کابینت‌های نئوکلاسیک است. در این نوع کابینت، از دستگیره‌های مدرن و بلند (مختص کابینت مدرن) استفاده نمی‌شود.

کابینت‌هایی با در شیشه‌ای
از دیگر ویژگی‌های آن، وجود چند کابینت با در شیشه‌ای است. می‌توانید ظروف تزئینی و دکوری خود، مانند چینی‌های طرح‌دار و ظروف سفالی، را در این کابینت‌ها قرار دهید تا آشپزخانه شما بیشتر به سبک نئوکلاسیک گرایش داشته باشد. بهتر است این کابینت‌ها دارای نور LED باشند تا اشیاء درون کابینت درخشندگی بیشتری داشته باشد.

جزیره آشپزخانه ۲۰۲۱
استفاده از کابینت جزیره در آشپزخانه‌های متوسط و بزرگ بسیار متداول است و افراد ترجیح می‌دهند ازین کابینت دوست‌داشتنی در آشپزخانه‌شان استفاده کنند. وجود جزیره با سبک کابینت نئوکلاسیک منافاتی ندارد و اتفاقا زیبایی آن را بیشتر به چشم بیننده می‌رساند.

چند نوع کابینت نئو کلاسیک وجود دارد؟

یکی از دسته‌بندی‌های کابینت نئوکلاسیک بر اساس جنس بدنه‌ی آن‌ها صورت می‌گیرد. در این دسته‌بندی، کابینت‌های نئوکلاسیک به سه دسته تقسیم می‌شوند: کابینت روکش چوبی، کابینت تمام چوب و کابینت با رنگ پوششی. کابینت روکش چوبی دارای مغز ام دی اف با روکشی از چوب طبیعی راش، بلوط یا گردو است. اما کابینت‌های تمام چوب نئوکلاسیک از بدنه، سرستون، درب، تاج و ستون چوبی ساخته می‌شوند. از سوی دیگر، کابینت‌های نئوکلاسیک با رنگ پوششی تمام ام دی اف با روکشی از رنگ خارجی هستند. بدیهی است که کابینت‌های نئوکلاسیک تمام چوب دارای قیمت بالاتری هستند اما ماندگاری و کیفیت بهتری هم دارند.

در خرید کابینت نئوکلاسیک به چه نکاتی باید توجه کرد؟

کابینت‌های نئوکلاسیک یکی از محبوب‌ترین سبک‌های طراحی دکوراسیون به شمار می‌روند. این سبک از طراحی حد فاصلی بین کابینت‌های کلاسیک و مدرن است. با این وجود، فاکتورهایی وجود دارد که باید پیش از خرید کابینت نئوکلاسیک به آن‌ها توجه کرد چراکه مشتریان به دنبال جنس مرغوب و باکیفیت هستند. از جمله این فاکتورها باید به جنس ام دی اف درب‌ها توجه کرد که از برندهای مطرح و همچنین طبق استانداردهای جهانی ساخته شده باشند. از طرف دیگر، جنس و کیفیت رنگ کابینت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چراکه بر جذابیت محصول نهایی بسیار تاثیرگذار خواهد بود. جنس و نوع یراق‌آلات مصرفی در کابینت نیز از دیگر فاکتورهایی است که هنگام خرید باید به آن‌ها توجه شوند.

دلیل بالا بودن قیمت کابینت‌های نئوکلاسیک نسبت به کابینت‌های مدرن و پایین بودن قیمت آن‌ها نسبت به کابینت‌های چوبی چیست؟

دلیل اصلی بالا بودن قیمت کابینت نئوکلاسیک نسبت به سایر کابینت‌ها، پارامتر رنگ در طراحی است. کابینت‌های مدرن هایگلاس و ملامینه به رنگ‌آمیزی نیازی ندارند. از طرف دیگر، از ام دی اف خام و روکش چوب برای ساخت کابینت‌های نئوکلاسیک استفاده می‌شود که قیمت بسیار پایین‌تری نسبت به کابینت‌های چوبی دارند. در نتیجه، هزینه‌ی تمام شده برای برای کابینت‌های نئوکلاسیک به طور قابل توجهی پایین‌تر از چوب است.

ارسال پیام در واتس اپ
تماس